Grįžti į pradžią

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Laikas į mokyklą!!! Laikas į mokyklą!!! Laikas į mokyklą!!! Laikas į mokyklą!!!

Panevėžio suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centras

Mokytis niekada nevėlu. Nestovėk vietoje.Judėk ir Tuǃ

Elektroninis dienynas

Kalbų vertėjas

Mokyklos rekvizitai

Panevėžio suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centras, Panevėžys,  Šiaulių g. 60 Telefonas: 8-45-439575 Faksas:8-45-439575 Įmonės kodas: 191817034 El. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Projektas „IR TU-GALI“

Kaip mus rasti?

Panevėžio SJMC skyrius Pataisos namuose

Respublikinis suaugusiųjų atvirukų konkursas "Tautodailė Lietuvoje"

Darbo taryba

Sigita Ulkytė

darbo tarybos pirmininkė

Gita Gelažytė

darbo tarybos sekretorė

Alvydas Jėčius

darbo tarybos narys

Raskite mus Facebook'e

 

 

emokykla

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Brandos darbas

Socialinės reklamos kampanija "SAVIŽUDYBIŲ GALIMA IŠVENGTI"

Ugdymas karjerai

Lankytojai

3.png6.png1.png8.png9.png7.png
Šiandien38
Vakar142
Praeitą savaitę38
Mėnuo38
Iš viso361897

Pirmadienis, 01 Birželio 2020

                      Pamokų  laikas

                        Jaunimo ir suaugusiųjų klasėse

                                    2019-2020 m.m.

 

Pamoka    Pamokos laikas (val.)
1.  8.30 – 9.15
         Pertrauka 15 min.
2.  9.30 – 10.15
           Pertrauka 10 min.
3. 10.25 – 11.10
           Pertrauka 10 min.
4. 11.20 – 12.05
           Pertrauka 25 min.
5. 12.30 – 13.15
           Pertrauka 10 min.
6. 13.25 – 14.10
         Pertrauka 5 min.
7.

14.15 – 15.00

Pertrauka 5 min.

8. 15.05 – 15.50
9.
15.55 – 16.40
   
   
   
  II pamaina (suaugusiųjų klasės)
   
1. 16.45 – 17.30
2. 17.35 – 18.20
3. 18.25 – 19.10
4. 19.15 – 20.00
5. 20.05 – 20.50
6. 20.55 – 21.40

                         

 

Panevėžio suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro skyriaus

                                      Pataisos namuose

           Pamokų laikas

                 2019-2020 m.m.

Pamoka Pamokos laikas (val.)
1. 9.00 – 9.45
2. 9.55 – 10.40
3. 10.50 – 11.35
4. 11.40 – 12.25
5. 12.30 – 13.15
6. 13.20 – 14.05
7. 14.10 – 14.55
8. 15.00 – 15.45
9. 15.50 – 16.35

 

 

Copyright © 2020 Panevėžio suaugusiųjų mokymo centras Rights Reserved.